.

.

Shanrya illóolaj Fürdő Labdát, Hidratáló Fürdő Labdát, Finomítás Pórusokat 4db Fürdő Só Bomba, a Haza mosakodásra Ajándék Barátom Test, Tiszta

Shanrya illóolaj Fürdő Labdát, Hidratáló Fürdő Labdát, Finomítás Pórusokat 4db Fürdő Só Bomba, a Haza mosakodásra

HUF 7546.50
Az áruk közül
A raktárban

Ez hatással van a hámlasztó, eltávolítja az elhalt bőrt, finomítás pórusokat, nyugtató, hidratáló, stb.Gazdag aromájú, sűrű hab, stabil minőségű termék, száraz, nem könnyű, hogy felszívja a nedvességet, s fenn hosszú ideig.Mély-tengeri fürdősó, mint a fő anyag, tartalmaz számos nyomelemet, valamint a növény aromaterápiás illóolaj.Tiszta, természetes összetétel, természetes illóolaj, hatékony, biztonságos használata.Használható az arc mosás, fürdés, takarítás a bőr.Ez a fürdő bomba készült mély-tengeri fürdősó, tartalmazza a különböző nyomelemek.Használható az arc mosás, fürdés, takarítás a bőr.Képes arra, hogy a bőr simább, finomabb, valamint hidratált sokáig.Lágyítja a kutikula, amikor a fürdés, a bőr puha.Jellemzők : 1. Mély-tengeri fürdősó, mint a fő anyag, tartalmaz számos nyomelemet, valamint a növény aromaterápiás illóolaj.2. Használható az arc mosás, fürdés, takarítás a bőr.3. Tiszta, természetes összetétel, természetes illóolaj, hatékony, biztonságos használata.4. Ez hatással van a hámlasztó, eltávolítja az elhalt bőrt, finomítás pórusokat, nyugtató, hidratáló, stb.5. Gazdag aromájú, sűrű hab, stabil minőségű termék, száraz, nem könnyű, hogy felszívja a nedvességet, s fenn hosszú ideig.6. Hatékonyan tompítsa kutikula, eltávolítja az elhalt bőr, bőr alatti zsír, hogy a bőr puha.7. Finom, kompakt, könnyen hordozható, egy nagyszerű választás üzleti vagy nyaralás.Specifikáció : Elem Típus : Fürdő Bomb Material : Tengeri Salt Color : Random Color Main Összetevők : Nátrium-hidrogén-karbonát, Citromsav, Mély Tenger, Sár, Növény Lényeg, etc Quantity : 4 Pcs Net Tartalom : 400g Diameter : Kb 6cm / 2.4 inch Package Méret : 14.5 * 14.5 * 7cm / 5.7 * 5.7 * 2.8 inch Package Súly : Kb. 554g Package Lista : 4 * Fürdő Bomb Note : 1. Egyszer-háromszor egy héten, ázni 20 perc, a víz hőmérséklete 36 ° c, öblítés vízzel bemerítés után(általában heti 2-3 alkalommal).2. Óvintézkedések : a termék csak külső használatra, illetve nem alkalmazható a bőr rendellenességek, mint például a törött seb, bőrkiütés, irritáció, duzzanat vagy napégés.3. Használat után azonnal kinyitni.Kérjük, tartsa ezt a terméket hűvös helyen, ahol a napfény nem közvetlenül. 4. Győződjön meg róla, hogy a meleg víz.A hőmérséklet meleg víz a legjobb 40 ℃.

Nagyobb, mint az információ

Item Type:
Bath Bomb
Material:
Sea Salt
Color:
Random Color
Main Ingredients:
Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Deep Sea Mud, Plant Essence, etc
Quantity:
4Pcs
Net Content:
400g
Diameter:
About 6cm / 2.4inch
Package Size:
14.5 * 14.5 * 7cm / 5.7 * 5.7 * 2.8inch
Package Weight:
Approx. 554g
Package List:
4 * Bath Bomb :
1. Once to three times a week, soak for 20 minutes, keep the water temperature at 36℃, rinse with water after immersion(usually 2-3 times a week). :
2. Precautions:
This product is for external use only, and should not be used on skin with abnormalities such as broken wounds, rashes, irritation, swelling or sunburn.
3. Use it immediately after opening it. Please keep this product in a cool place where sunlight cannot directly. :
4. Be sure to put in warm water. The temperature of warm water is best at 40 ℃. :

Termékek a kategóriában