.

.

Auto Wayfeng WF Autó 2 Kamera Vezérlő Kapcsoló Doboz 2-Es Út, Csatorna Első/Hátsó/Jobb/Bal Nézet Parkolás Kamera Rendszer, Videó Vezérlő, LCD/DVD/DVR.

Auto Wayfeng WF Autó 2 Kamera Vezérlő Kapcsoló Doboz 2-Es Út, Csatorna Első/Hátsó/Jobb/Bal Nézet Parkolás Kamera Rendszer,

HUF 2700.00
Az áruk közül
A raktárban

Támogatja 2 autó kamera.Kapcsoljuk be a videót csatornán keresztül a control gombot.Mielőtt csatlakoztatná, ellenőrizze, hogy a két kamera ugyanaz a rendszer.Vagy mindkettő NTSC, vagy mindkettő PAL.Ha egy NTSC, a másik PAL, a rendszer nem fog működni.Parkoló kamera, videó csatorna konverter Köszönöm, hogy megvásárolta a terméket.Funkciók : 1. Automatikus elölnézet : Amikor a motor elindul, a rendszer aktiválja az ellenőrző gép, valamint a kamera előtt, hogy ellenőrizze a elölnézet 8 másodperc - akkor kapcsold ki. 2. Automatikus hátsó nézet : Ha húzza el visszafelé, a rendszer bekapcsol a monitor, mint a tolatókamera.Akkor átvált a elölnézet a kamerát, hogy 15 másodpercig, majd megáll. 3. A elölnézet mindig aktiválja a mód : -Nyomja meg a vezérlő kapcsoló be az első mód. -Ebben az üzemmódban a rendszer a monitor bekapcsolása előtt a fényképezőgép minden alkalommal. -Kilépés az üzemmód nyomja meg a vezérlő kapcsolót újra. -Dolgozik prioritás : hátsó nézet > elülső nézet Opciók : Teljesítmény : max : 50ma, 12v.Rendszer jel : PAL / NTSC (Mindkét kamera kell, hogy ugyanaz a rendszer.) Működési hőmérséklet : - 20-80 Leírás : elölnézet kamera : által benyújtott, a távvezérlő rendszer.Visszapillantó kamera : által benyújtott, az ellenőrzési rendszer, illetve aktiválható azzal, hogy fordított.

Nagyobb, mint az információ

Termékek a kategóriában