.

.

PSDGHE kutyatál pet Úszó Tál, macska, Kutya Ivóvíz Lelet Nem Nedves Száját macska Tál kisállat Automata Waterer

PSDGHE kutyatál pet Úszó Tál, macska, Kutya Ivóvíz Lelet Nem Nedves Száját macska Tál kisállat Automata Waterer

HUF 1606.50
Az áruk közül
A raktárban

Extrém Nagy Kapacitású : a dimenzió 23*23*8 cm-es, a tálat egy szép nagy gyakorlati kapacitás, ami elég kutyák inni egész nap.Splash-proof Víz Bowl : A vízálló szalag szélén, a változó lemez kettős tervezés hatékonyan megakadályozza a víz tele, miközben a padlón száraz, tiszta, minden időben.Lassú Víz Adagoló : Az automatikusan állítható úszó lemez design lassítja az ivás sebesség a pet.Amikor az állat nyelvét érinti a lebegő korong, süllyed, a víz undulates.Megakadályozza a Nedves Száj : A lebegő lemez irányítani a víz könnyen aztán megakadályozni a nagy területen víz a nedvesítő pet szája szőrszálakat.Tartsa a pet haja száraz, színezett.Tovább a Víz Tiszta : Az elkülöníthető 2-db lemez hegesztett design segít megelőzni a por, szennyeződés, valamint a kisállat haj alá a víz, hogy befolyásolja a víz minőségét.Biztosítja a tiszta víz a háziállatok egész nap.Anyag minőség : új, környezetbarát PP anyag Specifikáció : 23*23*8cm Szín : kék/rózsaszín/zöld Termék bevezetés : Ez a termék kiváló minőségű polipropilénből készült, biztonságos, nem mérgező.Gyönyörű kivitelezés, a színek, szép, gazdaságos, praktikus Termék, anyag : PP (PP nem mérgező, biztonságos műanyag, valamint a csomagolás csomagokat általános étel készül belőle Megjegyzés : a méret A termék mért kézzel, amikor vízszintesen.Lehet, hogy egy hiba körülbelül 0,5 cm-es.Felhívjuk a figyelmet, valamint fontolja meg ezt a tényezőt, ha megveszik!Minden termék képek venni a kicsit.Az eltérés következtében a világítás, illetve megjeleníteni, lehet, hogy a szín különbség a tényleges terméket.Ez a fajta probléma nem egy termék minőségi probléma.A végleges szín függ, hogy a tényleges terméket.

Nagyobb, mint az információ

23*23*8cm :
Color:
blue/pink/green
Product introduction:
This product is made of high-quality polypropylene, safe and non-toxic. Exquisite workmanship, beautiful colors, economical and practical
Product material:
PP (PP is a non-toxic and safe plastic, and the packaging bags on general food are made of it
Note:
The size of the product is measured manually when placed horizontally. There may be an error of about 0.5cm. Please pay attention and consider this factor when you buy it!
All product pictures are taken in kind. Due to the difference in lighting and display, there may be color difference with the actual product. This kind of problem is not a product quality problem. The final color is subject to the actual product. :

Termékek a kategóriában