.

.

Fiók Csappantyú, Biztonságos, Tartós, Nyitott Ajtó Csappantyú Kényelmes, Könnyen Telepíthető, valamint Sokoldalú Otthoni Hardver(Fehér Tuba)

Fiók Csappantyú, Biztonságos, Tartós, Nyitott Ajtó Csappantyú Kényelmes, Könnyen Telepíthető, valamint Sokoldalú Otthoni

HUF 2023.65
Az áruk közül
A raktárban

Van egy mágneses tipp egyik végét az ajtó csappantyú , ami sokkal kényelmesebb a használata.Csökkenti a zajt, illetve csökkenti a hatás mértéke.Készült magas minőségű anyagokból, megbízható, biztonságos, tartós, használható sokáig.Könnyen telepíthető, valamint a sokoldalú, alkalmas háztartási bútorok, konyhabútorok, szekrények, fiókok, stb.A szekrény ajtaját csappantyú fogad el, egy speciális rendszer tervezése, nem fog leesni, és nem minden alapjárati állam.Telepített a tetején vagy az oldalán a kabinet, ez a modell felületre szerelhető, telepítése a csavarokat közvetlenül.Szolgáltatás : 1. A szekrény ajtaját csappantyú fogad el, egy speciális rendszer tervezése, nem fog leesni, és nem minden alapjárati állam.2. Készült magas minőségű anyagokból, megbízható, biztonságos, tartós, használható sokáig.3. Könnyen telepíthető, valamint a sokoldalú, alkalmas háztartási bútorok, konyhabútorok, szekrények, fiókok, stb.4. Telepített a tetején vagy az oldalán a kabinet, ez a modell felületre szerelhető, telepítése a csavarokat közvetlenül.5. Van egy mágneses tipp egyik végét az ajtó csappantyú , ami sokkal kényelmesebb a használata.Csökkenti a zajt, illetve csökkenti a hatás mértéke.Specifikáció : Elem Típus : Fiók Damper Material : ABSColor : Mint látható, a picture After Popup Termék Méret : Kb. 118x15x17mm / 4.65x0.59x0.67in Weight : Kb. 25g / 0.9 oz Application : Különböző ajtó panelek, mint például szekrények, szekrények, könyvespolc Csomag Lista : 1 x Damper1 x Accessory1 x Gasket1 x Screw1 x Terjeszkedés Screw Note : 1. Kérem, engedje meg, 1‑2a-hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.2. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

Nagyobb, mint az információ

Item Type:
Drawer Damper
Material:
ABS
Color:
As shown in the picture
After Popup Product Size:
Approx. 118x15x17mm / 4.65x0.59x0.67in
Weight:
Approx. 25g / 0.9oz
Application:
Various door panels such as wardrobes, cabinets and bookcases
Package List:
1 x Damper :
1 x Accessory :
1 x Gasket :
1 x Screw :
1 x Expansion Screw :
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Termékek a kategóriában