.

.

GCCBQM Kristály Diamante Csokor Csapok Pack 100x3 Hüvelyk Hosszú, Tiszta Gyémánt Fej, Csapok, Virág, Virág Csokor, Csapok, Dekoráció ruhákat készíteni, Varrás, DIY-Es Csapok//67 (Szín : Átlátszó Méret : 50mm)

GCCBQM Kristály Diamante Csokor Csapok Pack 100x3 Hüvelyk Hosszú, Tiszta Gyémánt Fej, Csapok, Virág, Virág Csokor,

HUF 2386.80
Az áruk közül
A raktárban

Függetlenül attól, hogy a báli szezon, esküvő ideje, egy évforduló fél, vagy bármilyen más különleges esemény, csillám, hogy különleges csapok vannak itt, hogy segíts az osztály fel a díszeket.Szintén nagy a rögzítő sálat, vagy Jelentését is lehet egy díszítő kellékek;.Minden pin funkciók tiszta gyémánt tipp nikkel bevonatú acél drót, nagy tartozékok divat, vagy a funkciót!.Tökéletes esküvői csokor, virág csokrok, illetve megállapodások, gomblyukakról, gomblyukak, vagy bármilyen kézműves projekt.kristály gyémánt hegyű tűvel, új rovatában pedig készen áll a használatra.Leírás : - kristály gyémánt hegyű tűvel, új rovatában, valamint használatra kész.- Minden pin funkciók tiszta gyémánt tipp nikkel bevonatú acél drót, nagy tartozékok divat, vagy a funkciót!- Tökéletes esküvői csokor, virág csokrok, illetve megállapodások, gomblyukakról, gomblyukak, vagy bármilyen kézműves projekt.- Függetlenül attól, hogy a báli szezon, esküvő ideje, egy évforduló fél, vagy bármilyen más különleges esemény, csillám, hogy különleges csapok vannak itt, hogy segíts az osztály fel a díszeket.- Szintén nagy a rögzítő sálat, vagy Jelentését is lehet egy díszítő kellékek;Tulajdonságok : - Anyaga : Akril -, Acél - Szín : Világos - Gyémánt Fej Átmérője : Kb. 8mm / 3.15"Csomag tartalma : 100 Db Kristály Virág Pins Note : Mivel a fény, a képernyő különbség, az elem színe kissé eltérhetnek a kép.Kérlek, értsd meg.Győződjön meg róla, hogy nem bánja, mielőtt ajánlatot.Kérem, engedje meg, 1-3mm különbségek miatt kézi mérés.

Nagyobb, mint az információ

- Material:
Acrylic, Steel
- Color:
Clear
- Diamond Head Diameter:
Approx. 8mm / 3.15
Package Includes:
100 Pieces Crystal Corsage Pins :
Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. Please understand. Make sure you don't mind before you bid. :
Please allow 1-3mm differences due to manual measurement. :

Termékek a kategóriában