.

.

iSuperb 2 Db PU Bőr Gyűrűs Dobozt Pár Javaslat Ékszer Ajándék Esetben, Gyűrű, Fülbevaló, Ékszer Számláló Kijelző Eljegyzés, Esküvő, Valentin Nap (Szürke gyűrű doboz)

iSuperb 2 Db PU Bőr Gyűrűs Dobozt Pár Javaslat Ékszer Ajándék Esetben, Gyűrű, Fülbevaló, Ékszer Számláló Kijelző Eljegyzés,

HUF 7803.00
Az áruk közül
A raktárban

Anyag : A gyűrűs dobozt készült kiváló minőségű PU bőr.Puha, kényelmes, jó érzés tartós, kopásálló, majd a szennyeződés-rezisztens.A belső készült, bársonyos, puha, meg tudja védeni a gyűrű, vagy egyéb ékszert bármilyen formában, a sérülés Vagy kopás.Méret : a méret A gyűrű doboz 5.7*5.8*5cm (2.2*2.3*1.9 inch), valamint a súly 58 gramm/darab.Ez könnyű, kényelmes.Könnyen lehet tárolni ez a gyűrű ajándék doboz a táskájában vagy a zsebében, hogy helyet takaríthat meg .Akkor vegye ki könnyen.Sokoldalúság : A gyűrűs dobozt egy tágas belső tér, ami nagyon alkalmas jelenít meg, gyűrű, fülbevaló, bross, vagy csap, vagy akár érmék, vagy valami fényes.Nagyon alkalmas különleges alkalmakkor, mint például a javaslatot, eljegyzés, esküvő, születésnap, illetve évforduló, stb.Korona minta : Minden gyűrű dobozban van egy kis arany korona mintázat, amely hozzáteszi, divat, hogy a gyűrűs dobozt teszi a gyűrűs dobozt már nem monoton.Ez a korona csak akkor kell használni, dekoráció, nem nyitja ki a dobozt kapcsoló.A tökéletes ajándék : ez a tökéletes szervező a javaslat gyűrű.Lesz nagy meglepetés, ha a Valentin-Nap javasolja, vagy eljegyzi magát.Ez létre fog hozni egy romantikus hangulatú, szintén egy ajándék anya, nővér, barátnő, feleség, stb.Leírás : . -A ékszerdoboz készült kiváló minőségű PU bőr anyag, puha tapintású, tartós, kopásálló. -A belső készült kiváló minőségű bársony anyag, amely hatékonyan védi az ékszerek a károsodástól. -Minden ékszer dobozban van egy kis arany korona minta, hogy díszítse a ékszerdoboz, hogy több divatos, de helyes. -Nagyon alkalmas különleges alkalmakkor, mint például a lánykérés, eljegyzés, esküvő, születésnap, Karácsony, évforduló stb. -A tökéletes ajándék a szerető vagy a család, adj nekik egy nagy meglepetés. -A belső levehető panel, akkor tegye a nagy ékszerek, mint például karkötőt.Gyűrűs dobozt.Méret : 5.7*5.8*5cm (2.2*2.3*1.9 inch).súly : 58g.Csomagolás : 2 gyűrűs dobozt.Anyaga : PU bőr.

Nagyobb, mint az információ

Termékek a kategóriában