.

.

Agic Okos, Mágikus Okos Könnyű a mobiltelefon(size6)

Agic Okos, Mágikus Okos Könnyű a mobiltelefon(size6)

HUF 1294.65
Az áruk közül
A raktárban

【KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ】Szép megjelenés, könnyű használat. 【A személyes adatok VÉDELME】Zárolása / feloldása a programot, válasszuk ki a kívánt alkalmazást lock / unlock, írja az okos gyűrű, csak a érintse meg a telefon, hogy elindítsa az alkalmazást, hogy a személyes adatok védelme. 【VÍZÁLLÓ】Nem felelős / mélység vízálló, beépített ultra-érzékeny NFC chip, nincs áram dolgozni, könnyű viselet. 【JÓ TELJESÍTMÉNY】Keresztül az NFC rádiófrekvenciás kommunikációs technológia, telefon-kapcsolat, hogy a mobiltelefon funkció művelet, valamint az adatok megosztása. 【MULTIFUNKCIONÁLIS】Multi-funkcionális NFC smart gyűrű, a fő funkciója az, hogy boltba, információcsere, valamint a mobil tartalom, illetve a titkosítás feloldásához. 1. Keresztül az NFC rádiófrekvenciás kommunikációs technológia, telefon-kapcsolat, hogy a mobiltelefon funkció művelet, valamint az adatok megosztása. 2. Nincs díj / mélység vízálló, beépített ultra-érzékeny NFC chip, nincs áram dolgozni, könnyű viselet. 3. Multi-funkcionális NFC smart gyűrű, a fő funkciója az, hogy boltba, információcsere, valamint a mobil tartalom, illetve a titkosítás feloldásához. 4. Lock / unlock a programot, válasszuk ki a kívánt alkalmazást lock / unlock, írja az okos gyűrű, csak a érintse meg a telefon, hogy elindítsa az alkalmazást, hogy a személyes adatok védelme. 5. Gyönyörű megjelenés, könnyű használat.

Nagyobb, mint az információ

Material:
Metal
Size:
about 4*5*0.5cm/1.57*1.97*0.2in
Product Name:
NFC Multi-function Smart Ring
Size:
6/7/8/9/10/11/12/13 inch
Package List:
1 * Smart Ring :
1 * Instruction Manual :
Instructions for use:
1. First, check if your smartphone has NFC function. It can usually be found in the system settings. If no relevant options are found, :
contact with the manufacturer post-sale support, or search on if the smartphone model has NFC function and confirm its NFC area. :
2. If your smartphone has NFC function, turn on the NFC switch, search your app for the software which apply NFC, download and install them. :
3. Start the NFC APP, perform actions according to the instructions. :
4. Since NFC is a near field communication technology, make sure to place the top side of the chip right close to the NFC area when :
 reading any data to avoid the failure in reading and writing. :

Termékek a kategóriában