.

.

koulate Szélálló Hamutartó, Vintage Hamutartót a Fedél Fém Cigaretta Hordozható Hamutartó a Kültéren Beltérben Vaku Tálca Ízléses Ajándék Férfiaknak, Nőknek(2#)

koulate Szélálló Hamutartó, Vintage Hamutartót a Fedél Fém Cigaretta Hordozható Hamutartó a Kültéren Beltérben Vaku

HUF 2496.15
Az áruk közül
A raktárban

❥❥❥ Széles KÖRBEN ALKALMAZÁS : használható ez a fém hamutartó labdát beltéri vagy kültéri, mert, hogy nem kell aggódnia a hamu repül el, vagy tönkreteszi a levegő a szobában.3 cigi birtokosai, nagyon alkalmas a szórakoztató vendégek.Ideális retro asztali dísz, otthon, hotles, KTV, kávézó, terasz, stb. ❥❥❥ PREMIUN MINŐSÉG : A fő anyag a cigaretta hamutartó prémium mentális, ez soha nem fog elmúlni, a magával ragadó dombornyomás castel vénák ezt a hamutartót, tiszta.Négy méretben állnak rendelkezésre, hogy megfeleljen a különböző igényeket. (1#Ezüst 7.5*7cm/3*2.8 inch; 2#Bronz 7.5*7cm/3*2.8 inch; 3#Antik -ón 10*10cm/3.9*3.9 hüvelyk; 4#Bronz 10*9cm/3.9*3,5 hüvelykes). ❥❥❥ FÉLIG ZÁRT FEDÉL DESIGN : Ez a vintage hamutartó, egy rugalmas, forgatható borító, nagyon kényelmes.Ha azt szeretné, hogy dobja a csikket bele, csak húzd fel, a fedél megakadályozza a hamu hogy mondod el, pedig könnyedén fel füst keringő, hogy tartsa a szoba friss illatú.Elrejti a hamu, valamint a ház tiszta, rendezett. ❥❥❥ KÖNNYEN tisztítható HASZNÁLATA : Ezt a hamutartót, nagyon könnyű használni, csak akkor kell, hogy álljon le a hamutartó, hogy blokkolja a hamu.Sőt, a hamutartót, könnyen eltávolítható, illetve telepített tisztítására.Megszabadulni a facsart hamu vagy cigarettát, egyszerűen távolítsa el a fedelet, dobja ki, majd csukja be a szél hamutartó újra.Készüljön fel a következő használni. ❥❥❥ LEGJOBB AJÁNDÉK : A vintage fém hamutartó labdát a legjobb ajándék a nagyapa, apa, férj, aki dohányzik, vagy bárki, aki szereti a régi elemeket.Amellett, hogy a kezében a cigaretta csikk, ezt a hamutartót lehet használni, mint egy üveg ékszerek, készpénz, doboz, stb.Felderül a hely, furcsa domború mintákat.Különleges ajándékok szülinapra, évfordulóra, valamint a felek.Nemes megjelenésű, finom kézműves, elegáns, festmény, gyönyörű faragott.Segít, hogy eloltotta a cigarettát a másodperc hosszan a csikket, nagy a haza autót használni.A borítón ez a hamutartó lehet zárni, rugalmasan, hogy minimalizálja a szag.Kiváló kivitelezés finom faragott mintás, lehet egy jó ajándék a barátok vagy a család.Ez lehet egy hamutartó, egy tároló dobozban, vagy szép dekoráció.

Nagyobb, mint az információ

Material:
Metal
Pattern:
Castle
Package List:
1 x Ashtray
Model (Optional) :
Weight:
196g/6.9oz
Color:
Silver
Size (Diameter & Height):
7.5*7cm/3*2.8inch
Weight:
193g/6.8oz
Color:
Bronze
Size (Diameter & Height):
7.5*7cm/3*2.8inch
Weight:
331g/11.7oz
Color:
Antique -tin
Size (Diameter & Height):
10*10cm/3.9*3.9inch
Weight:
333g/11.7oz
Color:
Bronze
Size (Diameter & Height):
10*9cm/3.9*3.5inch
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Termékek a kategóriában