.

.

6db Metrikus Szál Kis Szett, 2-in1 Kombinált Fúró, majd Érintse meg a Set, Hex Szár Titán Bevonatú M3-M10 Csavar Menetfúró Eszköz, Gyors szerszámcsere-Adapter (Ezüst)

6db Metrikus Szál Kis Szett, 2-in1 Kombinált Fúró, majd Érintse meg a Set, Hex Szár Titán Bevonatú M3-M10 Csavar Menetfúró

HUF 1956.15
Az áruk közül
A raktárban

【Magas Minőségű】100% vadonatúj, jó minőségű.Ezek a csapok készült a nagy sebességű acél, a felület kész által nitriding a nagy keménység, valamint a rozsda ellenállás. 【Spirál Groove Design】Csapok célja a spirál fuvola, valamint a chip elszámolási folyamat jobb lenne.Ezek a csapok használják a gépet, hogy a koppintás, általában pontosabb, mert az emberi hiba megszűnt. 【Magas Sokoldalúság】Lyuk megérinti chamfering egyetlen, könnyen kezelhető, kézi fúró, pad gyakorlat, hex chuck menetfúró gép áll rendelkezésre.Minden érintse meg a fúró vésett a méret, akkor válassza ki a pontos kicsit minden nehézség nélkül.A kényelmes 1/4" (6,35 mm) hex szár egy kúpos vége, hogy megakadályozzák excesssive kopogtat.Vissza kúpos meghaladja a koppintson a ikonra, hogy megakadályozzák a túlzott-fúrás, kár, hogy a szál. 【Több Méretben】Van, összesen 6 db csapok a különböző méretű M3-M10, hogy tudod használni, kihasználva a különböző szálak.Érintse Meg Átmérő : M3x0.5mm, M4x0.7mm, M5x0.8 mm-es, M6x1.0 mm, M8x1.25 mm, M10x1.5mm. 【Szintű Alkalmazások】Feldolgozási fa, műanyag, alumínium, ón ötvözet, magnézium ötvözet, munkadarab vastagsága kisebb, mint 5mm.Szolgáltatás : 1.Csapok célja a spirál fuvola, valamint a chip elszámolási folyamat jobb lenne. 2. Feldolgozás : fa, műanyag, alumínium, ón ötvözet, magnézium ötvözet, munkadarab vastagsága kisebb, mint 5mm. 3. Lyuk megérinti chamfering egyetlen, könnyen kezelhető, kézi fúró, pad gyakorlat, hex chuck menetfúró gép áll rendelkezésre. 4. Összesen 6 darab csapok a különböző méretű M3-M10, hogy tudod használni, kihasználva a különböző szálak.Anyag : Nagy sebességű acél (HSS ) Érintse meg Átmérő : M3x0.5mm, M4x0.7mm, M5x0.8 mm-es, M6x1.0 mm, M8x1.25 mm, M10x1.5mm 1. Kézi mérés, kérem, engedje meg, hogy egy kis 0.1 ~ 0.3 mm-es hiba, köszönöm. 2. Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.Kérem, engedje meg, hogy egy kis színt különbség.Csomag Tartalma : Egy sor gyakorlatokat .

Nagyobb, mint az információ

Termékek a kategóriában