.

.

HKCDUUT Tesla Model 3 Képernyő Fedél Tartozékok Kijelző Védelmét, valamint a Nap Árnyékban Protector, Központi Irányítás Navigációs Képernyő Hőszigetelés védőburkolat, Anti-Semmiből porvédő (Fekete)

HKCDUUT Tesla Model 3 Képernyő Fedél Tartozékok Kijelző Védelmét, valamint a Nap Árnyékban Protector, Központi Irányítás

HUF 2020.95
Az áruk közül
A raktárban

[VÉDELEM] - Heatshield a kijelző a közvetlen napfény, UV sugárzás elkerülése érdekében romlása képernyőn, majd nagyon forró képernyő feltételek.Fekete a képernyő, míg a Tesla töltés alatt, hogy elkerüljék a kemény képernyő fény. [EGYSZERŰ SLIP ON/OFF] - az általunk használt tartós anyag, amely rugalmas, könnyen csúszik, majd csúsztassuk le a kijelzőn gyorsan, hatékonyan megvédeni a képernyőn, miközben a hordozhatóság.- Szeres, illetve tárolja középkonzol gyors hozzáférést!. [Könnyű telepítés ] : Nem Szükséges Eszközök ,Csak egyszerűen csúsztassuk a kijelző borító hüvely, ha elhagyja a járművet, de segít megvédeni a képernyőn. [KIVÁLÓ ÜGYFELEK SZOLGÁLTATÁS] : Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.A cél az, hogy 100% - ig elégedett a vásárlás.

Nagyobb, mint az információ

Termékek a kategóriában