.

.

youyu6-2o521 Láb Melegebb, Fűtés Pad 150W/M2 Infravörös Fűtés, Meleg padlófűtés-Kábel padlófűtés Rendszerek, Alkatrészek Fűtés Takaró Vissza (Szín : 9m2)

youyu6-2o521 Láb Melegebb, Fűtés Pad 150W/M2 Infravörös Fűtés, Meleg padlófűtés-Kábel padlófűtés Rendszerek, Alkatrészek

HUF 45866.25
Az áruk közül
A raktárban

1 .Összehasonlítva a hagyományos száraz telepítés elektromos földre fűtés .sok ra-w matenals, valamint a munkaerő-költségek kerülnek ;. 2 .Az anyag biztonságos , a szennyezés-mentes van, hosszú élettartam ;. 3 .Nem professional telepítése szükséges .Az öntapadó desian teszi a telepítés gyors, könnyű ;. 4 .A hőség gyorsan a hőmérséklet egységes. 5 .Lehet megállapítani, közvetlenül a onginal földre anélkül, hogy bármilyen tiszta belőle.Application Heating mat jó fűtési rendszer.Könnyű telepíteni a különböző padlóburkolatok, akár beton, fa, vagy a régi csempe vagy mozaik telepítve van a csempe ragasztó szinte nincs hatása a talaj magasság.Fűtés matcan is meghatározni, közvetlenül az eredeti földre anélkül, hogy a többi kezelés az eredeti földre.Ezen túlmenően,a vékony, előmelegített réteg adja a kívánt padló hőmérséklet 20-30 perc után kezd a rendszer, így ez a fastheating rendszer a legjobb választás a hazai döntéshozók, mint a fürdőszoba.Fűtés mat használt általános fűtés, kényelmes fűtés, fal fűtés Beltéri magas szintű igényes, a második dekoráció.Fűtés mat vannak osztva egy-karmester-lemez, a hó olvad fűtés mat, iker, karmester,-lemez, a hó olvad fűtés mat.1. Földi fűtési rendszer nyilvános épületek, lakóépületek;2. Fürdőszoba padlóján felmelegedés rendszer;3. Betonon, fa padló, vagy csempe, padló fűtés;4. Felhajtón olvadó hó, vagy jég fagyálló rendszer.Műszaki Parameter Installation1. Szóló, a szigetelés széles a földön; tartsa a föld száraz, mielőtt telepíti;2. Speciális fényvisszaverő fólia kerül a hőszigetelő anyag tükrözik hő;3. Tedd a fűtés mat, és ragasztó a hátán a fűtési mat nettó, amely lehet csatolni a földi anyag.A teljes telepítési folyamat sokkal egyszerűbb, gyorsabb.A szőnyeg csak 3-5mm vastag, kevés befolyása van a magassága a padló.A helyzetben, mint a closestool vagy platform-medencében lehet elkerülni;4. Egyenletesen borított konkrét anyagok, a vastagsága a fedezet lásd a fűtés szabványoknak, valamint az építési lehet végezni, a szakmai eszközök;5. Telepítse a termosztát végül hely, padló-vagy kerámia cserép, valamint egyéb padló, dekorációs anyagok.

Nagyobb, mint az információ

Termékek a kategóriában