.

.

Vinil-Roll Jogosultja, Lógó Szervező Tároló 14 Roll Rekesz, Összecsukható Vinil Roll Tároló Táska Jogosultja Rack Kézműves Szoba Fal, Stúdióban, vagy Az Ajtó Fölött Szervező Minden Szobában

Vinil-Roll Jogosultja, Lógó Szervező Tároló 14 Roll Rekesz, Összecsukható Vinil Roll Tároló Táska Jogosultja Rack

HUF 10152.00
Az áruk közül
A raktárban

【SPACE SAVER】A vinil-roll jogosultja nagyon kevés a hely, ha lóg a szekrényben, vagy egy ajtó, mint tökéletesen kihasználja a függőleges tér.Határozottan az egyik legjobb helytakarékos szervezetek a készítőknek. 【Kényelmes Vezetés】a zsebében A vinil-roll birtokosai átlátszó, ami lehet azonosítani, hogy ugyanaz a szín, a vinil lap.Megtalálja a szín több kell, könnyen a lógó vinil-szervező. 【Tartós Anyag】Ez a vinil-tároló készült megvastagodott könny-ellenálló PVC anyag ellenáll a kopásnak.a vissza készült vízálló anyag, ami sokkal praktikusabb. 【Könnyen Használható】Nem összeszerelés szükséges, akkor használja a kantár, s horgok kinyúlik az ajtó,szekrény, falra, vagy ahova akarod. 【Jobb Védelmet】segítségével a vinil-tároló állvány, tudjuk tartani a vinyl, papír, a gyűrődések, vagy karcolások, valamint csökkentse a felesleges hulladékot.Akkor lefagy sehol, hogy a munkaterület több szervezett.Téma : helytakarékos : a helytakarékos kialakítás, a vinil-konzol képes befogadni 14 tekercs vinil lap egyszerre.Lóg vinil tároló dobozok, szekrények, fal, ajtó, horgok, vagy akár egy forgó kar törülközőtartó fogja vinil tiszta, nem foglalnak az asztal, vagy a szobában.Anyag : a kézműves vinil-tároló doboz készült, magas minőségű, Oxford szövet, illetve PVC, amely tartós, környezetbarát, nem mérgező, valamint biztonságos a használata.Könnyen telepíthető : csak akkor kell akasztani vinil jegyzettömb a fal, az ajtó, vagy a szekrényben.Akkor húzd fel a vinyl fólia, majd tedd be a zsebében a lógó tároló doboz.Kényelem : Az ajtó keret vinil roll állvány átlátható, amely képes azonosítani a különleges színű, vinil lap.Az is könnyen lehet eltávolítani a vinil dowm a lógó vinil finisher.Jobb védelem : segítségével a vinil-tároló polc, megakadályozhatjuk a gyűrődések, vagy karcolások vinyl, papír, valamint csökkentse a felesleges hulladékot.Specifikáció : Kibontott hossz : 775mm/30.5 Szélesség : 220mm/8.7 a Rekesz : 50 mm/2a-Csomagolás mérete : 220*160*30mm/8.7x6.3x1.2a-Megjegyzés : Mivel a különböző monitor fény hatása, a tényleges színe a tétel, talán kicsit más a színe mutatta a képeket.Köszönöm!Kérem, engedje meg, 1-2 cm mérési eltérés miatt kézi mérés.Csomag tartalma : 1 x Vinyl Tároló Állvány.

Nagyobb, mint az információ

Expanded length:
775mm/30.5in
Width:
220mm/8.7in
Aperture:
about 50 mm/2in
Packing size:
220*160*30mm/8.7x6.3x1.2in
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you! :
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement. :
Package includes:
1 xVinyl Storage Rack :

Termékek a kategóriában