.

.

Wzglod RFID Árnyékolás Anti-Sugárzás/elektromosan Vezető Anyag, Szövet, A 39,37 X 59 cm Beleértve az Ezüst ionok-Blokkoló WiFi-Anti-Megakadályozza az Elektronikus Információ Szivárgás (Szín : Ezüst, Sárga)

Wzglod RFID Árnyékolás Anti-Sugárzás/elektromosan Vezető Anyag, Szövet, A 39,37 X 59 cm Beleértve az Ezüst ionok-Blokkoló

HUF 44783.55
Az áruk közül
A raktárban

A szövet biztosítja 30-60 d B RF sugárzás csillapítás a 10 MHz-3 GHz-es, illetve azon túl.Mérete : a 39,37 X 59(100 X 150 cm).Anyag összetétel : 100% nylon tartalmaz, ezüst ionokat.Megakadályozza az információ szivárgás, valamint megakadályozza, hogy az információ ellopása,Használat a Szűrés,Függöny,Ruházat,Sátrak,stb.Hatékony Árnyékolás a Cell Towers,Mikrohullámú Jeleket,Telefonok,Fogyasztásmérők,Biztonsági Rendszerek, Radar, Katonai Adás, stb Többet.Care : kézi mosás, lágy, a levegő száraz, nem fehéríthető, nem száraz, tiszta.Hatékonyság : Ez egy vezetőképes anyagból, vékony, puha, védett naponta.Ez a pajzs, az elektromágneses sugárzás az élő, illetve dolgozó környezetben a felszíni vezetőképesség kevesebb, mint 1 ohm/négyzetméter. 2. Anyag összetétel : 100% nylon tartalmaz, ezüst ionokat.Ezüst, lehet használt ruházatot, illetve ágyneműt.Szintén jó függöny vagy falburkolat. 3. Tökéletes védelem : védi az egészségügyi, valamint megakadályozza, hogy az információt, hogy ellopják. 4. Ez az anyag ideális a magas szintű földelés, elektrosztatikus kisülés, elektromos mező (létrehozott Faraday burkolat, vagy sikeresen védve az elektromos mező, amikor földelt át a védő anyag), valamint a RÁDIÓFREKVENCIÁS árnyékolás. 5. Mosási útmutató : Öblítse le vízzel.Közvetlenül üres vizes száraz.Ne tegye ki a nap.

Nagyobb, mint az információ

Termékek a kategóriában