.

.

Hörcsög ivókút, Dupla Labda Design, Könnyű, Tartós, Tisztítják a Vizet Minőségi Hörcsög Víz Adagoló a Hörcsög Inni(zöld)

Hörcsög ivókút, Dupla Labda Design, Könnyű, Tartós, Tisztítják a Vizet Minőségi Hörcsög Víz Adagoló a Hörcsög Inni(zöld)

HUF 5398.65
Az áruk közül
A raktárban

【Szűrő Design】Szűrő design ki, hogy hatékonyan szűrő a szennyeződések a vizet, hogy megtisztítsa a víz minősége, pet ivóvíz több biztosított. 【Biztonságos, Nem mérgező】Ez a műanyagból készült, biztonságos, nem mérgező, de nincs hatással az egészségre, a háziállatok. 【Szintű Alkalmazások】Szerint az ivás helyzet a különböző háziállatok, a vízforraló fogad el, 8mm vastag inni cső alkalmazkodni több állat. 【Könnyű, Tartós】A tavaszi rögzített, valamint a fém rugós csat használják, rögzítse a ketrec, ami nem könnyű, hogy megharapta háziállat, valamint könnyű, tartós. 【Dupla Labda Tervezés】Dupla labda tervezés, dupla labda víz kontroll, hatékonyan megakadályozza a víz szivárgás, illetve fulladás miatt túlzott víz kimenet, amikor az ivóvizet.Szolgáltatás : 1. Szűrő design ki, hogy hatékonyan szűrő a szennyeződések a vizet, hogy megtisztítsa a víz minősége, pet ivóvíz több biztosított.2. Dupla labda tervezés, dupla labda víz kontroll, hatékonyan megakadályozza a víz szivárgás, illetve fulladás miatt túlzott víz kimenet, amikor az ivóvizet.3. A tavaszi rögzített, valamint a fém rugós csat használják, rögzítse a ketrec, ami nem könnyű, hogy megharapta háziállat, valamint könnyű, tartós.4. Szerint az ivás helyzet a különböző háziállatok, a vízforraló fogad el, 8mm vastag inni cső alkalmazkodni több állat.5. Ez a műanyagból készült, biztonságos, nem mérgező, de nincs hatással az egészségre, a háziállatok.Hogyan kell Használni : 1. Külön a víz fejét a víz bottle2. Öntsük inni water3. Helyezze a filter4. Húzzuk meg a víz fejét, víz üveg tightly5. Válassza ki a megfelelő hely, hogy telepíteni a tavaszi buckle6. Tedd a vizet a tavaszi buckle Specification : Elem Típus : Pet Inni Fountain Material : Plastic Weight : Kb. 32g / 1.1 oz Purpose : ivókút Kis Pets Applicable Háziállat : Hörcsögök, Arany bears Package Lista : 1 x Kettle1 x Spring Note : 1. A különböző mérési módszerek, ott lesz egy kis hiba a kapacitás.2. Ne használja magas hőmérsékletű víz tiszta, ez okozza a vizet, hogy meleg deformálódott, ami hatással lehet a használata.3. Az egészségügyi háziállat, kérjük, használja az ivóvíz, hideg forralt vízzel, majd módosítsa a víz gyakran.

Nagyobb, mint az információ

Item Type:
Pet Drinking Fountain
Material:
Plastic
Weight:
Approx. 32g / 1.1oz
Purpose:
Drinking Fountain for Small Pets
Applicable Pets:
Hamsters, Golden bears
Package List:
1 x Kettle :
1 x Spring :
1. Due to different measurement methods, there will be a slight error in the capacity. :
2. Do not use high‑temperature water to clean, it will cause the kettle to be hot and deformed and affect the use. :
3. For the health of pets, please use drinking water, cool boiled water, and change the water frequently. :

Termékek a kategóriában