.

.

3D-s Arc Konzol, Szilikon Levegőt Kupa Kényelmes Rajta, Mas-k Helyezze be többször használható, Mosható, hogy Lélegzik-Simán, Maszk Konzol Belső Támogatási Keret(Fehér+Kék)

3D-s Arc Konzol, Szilikon Levegőt Kupa Kényelmes Rajta, Mas-k Helyezze be többször használható, Mosható, hogy Lélegzik-Simán,

HUF 403.65
Az áruk közül
A raktárban

[ Több teret teremtett ] -a maszk konzol tartani maszk szövet, a száj körül pedig több hely a légzés, az arc.A maszk jogosultja nagyszerű eszköz, hogy segítsen szellőzik, de kényelmesen. [ Prémium Anyag a szilikon maszk zárójelben készült élelmiszer-minőségű szilikon, ami a levegőt kupa maszk mosható, valamint újrafelhasználható.Puha, nem mérgező maszk jogosultja lehet viselni minden nap anélkül, hogy fájdalmat okoz, vagy irritálja a bőrt. [ Multifunctions ] - a közös utat, a maszkban okozhat szemüveget, hogy ködös, elrontani a smink.De a görbe, illetve üreges kialakítása a maszk helyezze be kell arcát, amely elkerülhető rúzs bottal, hogy az eldobható maszk, illetve csökkenti a köd létre a szemüveget. [ Könnyen használható ] – a maszk keret tökéletesen kompatibilis a ruhát, maszkot házi szövet arc-fedező termékek.A gyűrűt a 3 D maszk gárdát, szilárdan rögzítse a szilikon 3d maszk konzol a maszk, ami lehet, hogy jobban működjön. [ Csomagolás, valamint az ügyfélszolgálat ] - 1 csomag 2 db szilikon maszk-betét (fehér x 1, kék x-1).Ha bármilyen kérdése van az arcát konzol a maszk, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, habozás nélkül, örülünk, hogy segíteni belül, a nap 24 órájában.

Nagyobb, mint az információ

Termékek a kategóriában